Фіксі-шоу «Розбуди Діда Мороза»

Новорічне «Фіксі шоу - 2018. Розбуди діда мороза!» новорічне шоу № 1 в Україні: спеціальна програма – фіксі-сюрприз для улюблених глядачів.

Фіксікі повертаються на сцену для нових пригод, на цей раз найноворічніших! І оскільки Новий рік — сімейне свято, Сімка, Нолик і вся велика дружна компанія прийдуть до глядачів не одні, а… з батьками!

Головний сюрприз НОВОЇ вистави — на сцені дебютуватимуть ПАПУС та МАСЯ! І все завдяки відданим шанувальникам Фіксі Шоу, які давно чекали цих героїв. Знову в Києві улюблені Фіксікі, які ніби зійшли з екрану.

Злі сили заколисали Діда Мороза та так, що він може проспати Новий рік і залишити всіх без подарунків! Під чуйним керівництвом дорослих — Папуса та Масі — молодше фіксі-покоління Сімка, Нолик, Фаєр, Ігрек, Вєрта і Шпуля вступлять в сутичку з лиходіями.

Як перемогти Лінь, Страх і Жадібність, врятувати Новий рік і отримати привітання особисто від Діда Мороза? Це можливо, тільки якщо кожен малюк в залі візьме безпосередню участь у Шоу!

Як завжди, з Фіксіками ніхто не засумує! Жарти, запальні танці, хітові і спеціальні новорічні фіксіспіванки, БЕЗПЕРЕРВНИЙ інтерактив — нові музичні ігри героїв із залом, як гармонійний розвиток сюжету. Улюблений атракціон глядачів — величезний надувний реквізит! І, звичайно, Дід Мороз на сцені.

Купити білети:

Купити білети на Фіксі-шоу «Розбуди Діда Мороза», 2-4 січня 2018 року - 11:00, 14:00 - МЦКМ м. Київ