Концерт Nazareth з новим альбомом «Rock ‘n’ Roll Telephone» у Києві

Легендарна шотландська рок-група Nazareth, у рамках свого п'ятого ювілею вирушає у великий міжнародний тур. Саме у рамках цього приголомшливого події Nazareth виступлять з єдиним концертом у Києві. 12 квітня на сцені Жовтневого палацу вони презентують свій новий альбом «Rock 'n' Roll Telephone», останній із записаних з незрівнянним вокалістом Деном Маккаферті. Поспішайте купити квитки на концерт Nazareth вже сьогодні.

Коріння творчого шляху прославленого рок-колективу йдуть в 1960-і, до групи The Shadettes з Данфермлін, що в Шотландії. По початку музикантам доводилося виступати в клубах, виконуючи кавер-версії на популярні композиції з UK top thirty. У 1968-му, коли нарешті був зібраний цілісний колектив, він змінив ім'я на більш помітне Nazareth, як і імідж, що привернуло увагу мільйонера Б. Фехіллі. Саме він допоміг молодій групі укласти перший контракт з лейблом Pegasus. З того часу і до сьогоднішніх днів шотландські рокери випустили майже 30 платівок і відіграли в багатьох містах Великобританії, Америки та Європи. Зараз, оскільки Маккаферті не може продовжувати виступи через хворобу дихальних шляхів, новим концертним солістом Nazareth став Карл Сентанс, тісно пов'язаний з багатьма легендами хеві-метала і брав активну участь в зародженні цього жанру. Приходьте, щоб отримати фірмову дозу драйву і відчути іскри справжньої шотландської харизми!

Купити білети:

Купити білети на Концерт Nazareth, з новим альбомом «Rock ‘n’ Roll Telephone» у Києві, 12 квітня 2018 року - 19:00 - МЦКМ м. Київ